Snelle levertijd (10 tot 15 werkdagen)
Houten producten volledig op maat
35 jaar ervaring in houtbewerking
Ophalen of verzending

Montage

Titan

De titan 1 wandplanken drager

De titan 1 wordt toegepast bij planken tot 160 mm diep. Het is een onzichtbare legplankdrager welk 3D gesteld kan worden. Er is een hoogte en breedte verstelling van 4MM mogelijk en is uw muur niet waterpas dan kan deze drager de plank laten hellen of dalen.

Triade

De triade wandplanken drager

De triade wordt toegepast bij planken van 160 tot 300 mm diep en 26mm tot 38mm dik. Het is een onzichtbare legplankdrager welk 3D gesteld kan worden. Bij de punt van elke legplankdrager is een hoogte verstelling van 21MM mogelijk, is uw muur niet waterpas dan kan deze drager de plank 13mm laten hellen of 6mm laten dalen. Na montage van de drager kan de drager zelf nog 5mm horizontaal en 5mm verticaal gesteld worden. Elke drager kan een maximaal gewicht van 15kg dragen, de gewicht van de wandplank moet je daar nog vanaf halen. De triade leveren we zonder bracket voor in de muur.

Triade maxi

De triade maxi wandplanken drager

De triade maxi wordt toegepast bij planken van 160 tot 300 mm diep en minimaal 38 mm dik. Het is een onzichtbare legplankdrager welk 3D gesteld kan worden. Bij de punt van elke legplankdrager is een hoogte verstelling van 28MM mogelijk, is uw muur niet waterpas dan kan deze drager de plank 20mm laten hellen of 8mm laten dalen. Na montage van de drager kan de drager zelf nog 5mm horizontaal en 5mm verticaal gesteld worden. Elke drager kan een maximaal gewicht van 15kg dragen, de gewicht van de wandplank moet je daar nog vanaf halen. De triade leveren we zonder bracket voor in de muur.

Triade XXL

De triade xxl wandplanken drager

De triade xxl wordt toegepast bij planken van 300 tot 400 mm diep. Het is een onzichtbare legplankdrager welk 3D gesteld kan worden. Het is een onzichtbare legplankdrager welk 3D gesteld kan worden. Bij de punt van elke legplankdrager is een hoogte verstelling van 28MM mogelijk, is uw muur niet waterpas dan kan deze drager de plank 20mm laten hellen of 8mm laten dalen. Na montage van de drager kan de drager zelf nog 5mm horizontaal en 5mm verticaal gesteld worden. Elke drager kan een maximaal gewicht van 20kg dragen, de gewicht van de wandplank moet je daar nog vanaf halen. De triade leveren we met bracket voor in de muur.

RVS drager

De RVS drager wordt toegepast bij planken van 400 tot 500 mm diep. Het is een wandplankdrager welk aan de onderkant van de wandplank wordt ingefreesd. Aan de onderkant blijft de drager dan ook altijd zichtbaar. Het is belangrijk de wandplank goed uit te lijnen bij montage. De rvs dragers zijn niet nastelbaar.

De stabiliteit van de wandplank is sterk afhankelijk van de juiste muurmontage, elke muur heeft andere pluggen en schroeven nodig. Als klant draag je dan ook zelf zorg om de juiste schroeven en pluggen geschikt voor je muur te kiezen. Wij leveren geen schroeven en pluggen met de wandplank mee.

Voor de triade mini, triade, triade maxi en de triade XXL geeft het volgende filmpje een globaal overzicht van de montage weer. Het montage filmpje geeft de aan het einde montage met een kruisbout weer, voor het echte zwevende effect hebben onze dragers en wandplanken geen kruisbouten.

Komt u er niet uit?

Interactieve rekentool

Offerte aanvragen

Gebruik onze interactieve rekentool of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
Bel ons

Wij helpen u graag

Bel ons tussen 7:30 en 15:30 met
020 - 681 33 83

Of stuur een e-mail
Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Alles wat u wilt weten over bestellen, betalen, bezorgen en retourneren bij Hout op Maat

Lees verder