Heb je een algemene vraag en wil je graag snel antwoord? Kijk dan eens tussen deze lijst met veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord er al tussen. Heb je een vraag over een wandplank? Kijk dan even bij onze veelgestelde vragen over wandplanken.

Algemene vragen

Wat is de levertijd?

De levertijd is afhankelijk van de besteldatum en is gemiddeld 2 tot 3 weken. Tijdens bestellen wordt de eerst mogelijke leverdag zichtbaar. Wanneer deze dag niet uitkomt, dan kun je hier een andere dag kiezen. Op deze manier leveren wij de bestelling op een dag die jou het beste uitkomt.

Hebben jullie een showroom?

Natuurlijk! Verwacht er alleen niet teveel van, wij zijn namelijk een echte timmerfabriek. Maar ben je nieuwsgierig hoe de houtsoorten er in het echt uitzien? Dan ben je van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 15.30 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen. In onze showroom hebben wij van iedere houtsoort minimaal twee wandplanken beschikbaar.

Hebben jullie samples van het hout?

Ja, we hebben samples van alle houtsoorten. Wanneer je een sample wilt ontvangen kun je deze per email bestellen. De kosten van een sample zijn €12,50 per stuk. Het produceren van samples is veel werk, daarom ontvangen we ze ook graag weer terug. Wij geven voor retourneren van de samples een label met de bestelling mee, wanneer wij ze terug hebben ontvangen krijg je het bestelde bedrag min €7 kosten terug. Bestel je dus 1 sample, dan betaal je €12,50, bij terug ontvangst van het sample storten we dan €5,50 terug.

We hebben andere wensen, maken jullie die ook?

Wil je iets maken of gemaakt hebben van hout, dan kunnen we je hier ook mee helpen. Graag ontvangen we goede werktekening en je wensen. Dan maken wij een prijs en kijken we of je verder kunnen helpen.

Email onze klantenservice

info@houtopmaat.nl

Ontvang je liever een offerte?

Offerte aanvragen

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief inschrijven