Ontdek onze voorraad wandplanken voor wie geen specifieke maat of houtsoort in gedachten heeft. Maatwerk zonder het wachten!

Het bestelproces in stappen

Het bestelproces verder uitgelegd

Voor het plaatsen van een bestelling voor wandplanken met verlichting, zijn enkele gegevens vereist. Het is ook van belang om rekening te houden met specifieke voorwaarden. Aangezien wandplanken met verlichting op maat worden gemaakt, hebben we op dit moment nog geen mogelijkheid om ze in de online configurator te programmeren. We verzoeken je daarom vriendelijk om deze pagina zorgvuldig door te lezen en de gegevens zo volledig mogelijk aan te leveren.

Stap 1: bestel de gewenste wandplank.

Verlichting in een wandplank is een op maat gemaakt product, maar hoe plaats je een bestelling? De wandplank zonder geïntegreerde verlichting kan eenvoudig online via de configurator besteld worden.

Het is essentieel om rekening te houden met de volgende voorwaarde:

  1. De plank moet een dikte hebben van 40 mm. Bij dunnere planken is het niet mogelijk om verlichting toe te passen.
  2. We raden het af om schuine randen te gebruiken bij wandplanken met verlichting. Een schuine rand heeft een lengte van 80 mm. Voor de verlichting hanteren we altijd het middelpunt vanaf de onderkant gezien. Bijvoorbeeld, bij een wandplank van 250 mm diep en een schuine rand, zou het middelpunt van de verlichting op 85 mm worden geplaatst. Op deze manier bevindt de verlichting zich dicht bij de muur en zal deze deels op de muur schijnen.

We verzoeken je om de bestelling online te plaatsen, zodat alle gegevens op de juiste plaats worden geregistreerd en je automatisch op de hoogte wordt gehouden van het productieproces.

Stap 2: stuur ons de juiste en volledige gegevens

Na het bestellen ontvangen wij graag per email de volgende gegevens van je:

  1. Je ordernummer
  2. Locatie van het elektra toevoer wandplank
  3. De gewenste verdeling van de spotjes.
  4. Type bediening, aantal spots en de gewenste kleur van de spotjes.

Hieronder volgt nadere uitleg over de vereiste gegevens, zodat we de bestelling snel en probleemloos kunnen verwerken, zonder dat er aanvullende vragen nodig zijn.

1. Je ordernummer

Het ordernummer begint met WEB-xxxx. Aan de hand van dit nummer kunnen we de juiste wandplank snel vinden in onze software

2. Locatie van het elektra toevoer wandplank

We frezen een ruimte in de wandplank met afmetingen van 35cm lang, 3cm hoog en 6,5cm diep om het overtollige draad, de transformator en de driver op te bergen. Hierdoor kan de verlichting volledig onzichtbaar worden weggewerkt. De maat wordt gemeten vanuit de linkerhoek als je recht voor de plank staat. Omwille van de lengte van deze uitsparing is het het beste om de elektrische aansluiting na de eerste drager toe te passen. Als het elektra zich binnen de eerste 20 cm van een plank bevindt (links of rechts), kunnen er mogelijk problemen ontstaan. Het snoer van de transformator kan niet onzichtbaar langs een drager worden weggewerkt, dit is alleen mogelijk met de snoertjes van de verlichting. Daarom ontvangen we graag bij de aanvraag direct de juiste positie.

3. De gewenste verdeling van de spotjes

Standaard worden de spotjes gelijk verdeeld, eventueel kunnen we dit verschuiven omdat je bijvoorbeeld op bepaalde punten werkverlichting wilt hebben. Wil je een andere verdeling dan ontvangen we graag de middelpunten gemeten vanuit de linkerhoek als je recht voor de plank staat

4. Type bediening, aantal spots en de gewenste kleur van de spotjes.​

De spotjes kunnen op verschillende manieren bediend worden. Met geschakeld stopcontact, met een dimmer op de wandplank, met een draadloze dimmer, geschikt voor een wanddimmer of compatible met Hue en Google home(zigbee driver). Om de juiste factuur te maken willen wij graag weten hoe je de lampjes wilt bedienen.

Om de wandplank te kunnen programmeren willen we graag weten hoeveel spotjes je in de wandplank wilt. Met de type drivers kunnen we maximaal 6 spotjes toepassen. Wil je er meer, dan kan dit alleen op aanvraag.

De spotjes die we aanbieden hebben een ring rondom. Deze hebben we in het wit, zwart en rvs.

 

/media/2523/rvs-kleurige-spotjes.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1095&upscale=false&rnd=133336280480000000
/media/2524/zwart-kleurige-spotjes.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1095&upscale=false&rnd=133336280480000000
/media/2525/wit-kleurige-spotjes.jpg?anchor=center&mode=crop&width=1095&upscale=false&rnd=133336280480000000

Wat kun je hierna van ons verwachten?

Aan de hand van bovenstaande gegevens kunnen we de meeste aanvragen meteen doorvoeren. We sturen handmatig een aanvullende factuur, na betaling voeren we de order in ons systeem in en sturen we de nieuwe werktekening met verlichting er in naar je op. 

LET OP! Bij het inladen van de online wandplank order ontvang je van ons eerst werktekeningen zonder de gewenste verlichting, na 1 tot 3 werkdagen sturen we de aangepaste tekening met verlichting en eventueel de aanvullende vragen.

Mochten we naar aanleiding van je bestelling nog vragen hebben, dan nemen we altijd contact met je op.

Email onze klantenservice

info@houtopmaat.nl

Ontvang je liever een offerte?

Offerte aanvragen

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief inschrijven